Kaspers side

Her kan du skrive en hilsen, eller hvis du har haft en god oplevelse med Kasper, som du vil dele med os andre. Du kan også indsætte et foto.

Email 28-10-2008

Moster Lena

Kære Kasper...
Jeg husker den dag du kom op til mig på din fine motorcykel, du havde lige fået malet den hvid, og var ude og vise den frem. Du var så stolt over den, vi fik en snak om hvor forsigtig man skal være på sånn en cykel. Vi snakkede om hvor forfærdeligt det var dengang Henrik kørte galt på sin mc, og hvor kede vi alle sammen var over det. Du sagde til mig at jeg ikk sku være nervøs for du tænkte altid på at køre pænt, specielt pga Henrik. At det så sku ske alligevel Kasper... det er så hamrende uretfærdigt... Jeg håber at du har det godt der hvor du er, det tror jeg på... men kors hvor jeg savner dig.. Jeg trøster mig lidt ved at tænke på at du er sammen med morfar, i havde det altid godt sammen i to :-) Jeg har et sted i mit hjerte hvor du er og der bliver du lige så længe som jeg lever...der ka jeg mindes dig, så du alligevel er hos mig... Kram Kram Lena

Email 27-10-2008

Maria

Kasper....Det är fortfarande så kort tid efter att du lämnade oss här på jorden, det är svårt att förstå att en så ung, fin kille som du inte är kvar här bland oss andra längre. Jag hann tyvärr inte lära känna dej så mycket, vi hann bara träffas ett par gånger, men jag minns dej och även min lillkille Alexander minns dej och pratar om dej ibland.
Christian och jag pratar varje dag om dej, du kommer alltid att finnas med oss alla, även om vi inte kan se dej just nu!
Tills vi ses igen, Kasper, ha det så bra och sköt om dej! Å du...hälsa din morfar, rätt som det är så ses vi allihopa och lär känna varann på riktigt, jag tror vi kommer att ha det kul tillsammans allihopa!

Email 27-10-2008

Mor

Kære Kasper .. Jeg elsker dig og vil altid bære dig i mit hjerte. Det bliver ufatteligt svært, at skulle leve og blive gammel, uden at du skal være med. Jeg håber, at du har det godt, der hvor du er nu. Jeg vil altid mindes dig med stolthed og glæde. Knuzz Mor.

Email Hjemmeside 27-10-2008

Far

Jeg vil altid huske dig Kasper. Det er svært at tænke på at jeg aldrig skal se, eller være sammen med dig mere. det er så lang tid, resten af mit iv.
Du er i mit hjerte.
RIP. Far.

Del siden