Kaspers side

Her kan du skrive en hilsen, eller hvis du har haft en god oplevelse med Kasper, som du vil dele med os andre. Du kan også indsætte et foto.

Email 26-09-2009

Maria (Lillesøster)

Hej storebror!<3
Ja så er et helt år gået uden dig. jeg kan slet ikke forstå det. hvordan kan livet gå vidrer uden dig, jeg kan virkelig ikke forstå det. tænk at netop lige dig, skulle forlade os, det er så uvirkeligt! jeg tænker virkelig på dig hele tiden, du er virkelig savnet! jeg kan ikke tænke tilbage på dig uden at græde, for jeg savner dig så ufatteligt! kan slet ikke beskrive hvilken betydning du har for mig, du var virkelig unik! det er slet ikke det samme uden dig kasper!
du er virkelig savnet<3 jeg elsker dig!<3
din lillesøster!<3

- I hjertet gemt, men aldrig glemt!<3

Email Hjemmeside 26-09-2009

Far

Hej Kasper

Ja nu er det et år siden du gik fra os Kasper, det er ikke til at forstå at du ikke er her mere, det virker stadig uvirkeligt det der er sket men vi kan ikke lave om på noget af det hvor gerne vi end ville. Jeg savner dig meget Kasper, når jeg ser billeder af dig og kommer ud i værkstedet og ser de ting du har lavet. Det er underligt at tænke på at jeg aldrig skal se dig og være sammen med dig igen, det er virkelig trist at tænke på. Men tiden den går jo alligevel, men den læger ikke alle sår. Det går bedre nu og det er til at leve med selvom det er svært ind imelem, jeg håber bare du har det godt hvor du end er.

R.I.P. din Far.
Glemmer dig aldrig

Email 25-09-2009

Michael Nielsen [Granfætter]

Hej Kasper :) Så der gået et helt år og tænker på dig lige så meget. Jeg tænker stadig Rigtigt meget på dig. Hver gang der er skyfri himmel så kigger jeg op og står og kigger op og tænker på dig. Savner dig stadig rigtig meget og vil aldrig nogensinde glemme dig Kasper for du var noget specialt. Håber du smiler til mig deroppe.

Hvil i fred Kasper. Hilsen Michael

Email 24-09-2009

Mads Hansen

1 år idag... Husker det som var det igår, da Christian kom og fortalte at du var kørt galt.. I starten var jeg sikker på at det ikke var ret alvorligt, og du nok skulle klare det, men det gik desværre helt helt anderledes..

Hvil i fred Kasper, du er stadig savnet af mange!

Email 09-09-2009

Simone kusine

Hej fantastiske og vidunderlige fætter<3

Savner dig ufatteligt meget hver dag, det er ikke til at beskrive:(. Jeg husker nogen af de sjove ting du har gjort/sagt som om det hele skete igår. og tænker så på det aldrig vil ske igen.

Håber virkelig du har det godt og at gud passer rigtigt meget på dig, for det fortjerner fu virkelig<'3

Knus din kusine Simone.


Elsket, savnet men aldrig glemt :(

Email Hjemmeside 31-08-2009

Chella

Hej ynglings'fætter! ): <3
Nu sidder jeg her igen & tænker på dig.. Jeg føler noglegange du er ved min side, og når jeg føler det ' får jeg gåsehud! Det er sån en rar fornemmelse!
Gid du bare var her rigtigt, hvorfor valgte de også dig!
Jeg savner dig så sindssygt meget! :'( Det billed jeg har valgt til min besked, det er et smil til dig!
Du vil altid være i mit hjerte..
Gid du kom tilbage, jeg kunne godt have brug for dig!
Jeg håber du har det godt der hvor du er nu, og ved at jeg tænker på dig hver dag!

Jeg elsker dig .. )':

Email Hjemmeside 06-08-2009

anita christiansen

Hej Kasper.
Anna og jeg var oppe på din grav igår. Hvor er der smukt der hvor du hviler. Vi savner dig utroligt meget og kan ikke forstå hvorfor det skulle være sådan. dine fætre spørg hvorfor slog kasper sig så meget. ja hvorfor øv, det får vi jo aldrig svar på. Håber du har det godt der hvor du er nu. Vi vil altid elske dig og du er inde i vores hjerte. altid gemt aldrig glemt
knus tante

Email 28-07-2009

Katja Richard

Hej Kasper .

Jeg kendte dig overhovedet ikke, men hvor ondt det gør og læse alt de som andre der skrev til dig.
Jeg ved at det er lidt forsent og skrive en fødselsdags hilsen til dig , men tillykke med dagen ! Med de 21 år . :'(

Nu hvor jeg læste det hele det gør mig ondt. Kan bare ikke lad være med at græde over det. :( .
Men jeg håber bare at du har det godt der oppe :(
Måske på en tidspunkt ses vi der og begynder og snakke sammen & med din lille søster som er meget dejlig, og er sikker på at hun er så dejlig som du var ! :(.

Det er så mange ting jeg ville skrive...
Men kan ikke ! :( Er bare virkelig ked af. :'( <3

Sov sødt Kapser og vi ses i himmlen ! <3 :'(

Email 23-07-2009

Maria (Lillesøster)

Hej Kasper!<3
Ja, her sidder jeg så igen og tænker på dig. Jeg savner dig virkelig meget, ville ønske du kunne komme og hjælpe mig, med alt det jeg ikke kan finde ud af selv <3 jeg mangler dig virkelig i min hverdag! Havde aldrig forudset at jeg ikke skulle komme til at se dig igen! Jeg kommer aldrig til at forstå at jeg ikke kan snakke med dig igen, se dig, eller kramme dig igen! :/ Kan slet ikke beskrive hvor ondt det gør når jeg savner dig! der var ingen der forstod mig bedre end dig, du hjalp mig virkelig altid! :/ At skulle miste noget så betydnings fuldt, er ikke noget man kan beskrive med ord. Jeg elsker dig virkelig meget, og det er så svært at komme videre uden dig :'( Håber virkelig inderligt at du er kommet et meget bedre sted hen nu! jeg savner dig!<3
knuss fra lille søster!<3

http://www.youtube.com/watch?v=ri_kIlplAME
^ kommer altid til at tænke på dig når jeg høre den her sang <3

Email 20-07-2009

Dalmose :)

Du er stadig husket Kasper.. Når jeg ser billeder af dig, føles det som om det var igår jeg så dig sidst.. Godt nok en mærkelig fornemmelse at man aldrig kommer til at feste og snakke med dig igen.. Håber du har det godt hvor du er, du vil aldrig blive glemt af os :)

Email 20-06-2009

nicky

hej kasper jeg kendte dig ikke serlig meget men det var kedeligt at du døde i en ulykke sov godt kasper

Email 13-06-2009

Elisabeth(Kusine)

Heey Fætter Elsker Diigh Og Kan Ikk Fatte Duh Ikk Er Her Mer Jeg Kan Stadig Nogen Gange Sidde Og Græde Fordi jeg Savner Diigh Og Det Er Hårdt At Miste En Man Kender Saa Godt Og Som Man Elsker Saa Meget Som Jeg Elsker Diigh. Det Er Mega Svært Ikk At Se Diigh Mer Og Det Gør Miigh Saa Ked A Det.

Email 16-05-2009

Lillesøster (maria)

Hej storebror <3
Jeg sidder her og tænker på dig. Tænker på hvor meget jeg har som jeg godt vil fortælle dig, men jeg ved at du allerede ved det jeg vil fortælle, for du har set det hele oppe fra himlen af. Jeg har svært ved at kunne lade hver med at græde når jeg tænker på dig, for jeg savner dig. Mange af mine venner hjælper mig med at gøre mig glad igen, ved at sige at jeg bare skal huske på alle de gode minder vi havde sammen, men så er det netop at jeg bliver ked af det, for så kommer jeg til at savner dig endnu mere. Når jeg tænker på hvor mange gange du har hjulpet mig, og fortalt mig hvad jeg skulle gøre så kunne jeg ikke være mere taknemlig for din hjælp. Du har altid været der for mig og Mikael, og du har altid haft en løsning hvis der var et problem. Når jeg tænker mig om, kunne Mikael og jeg ikke havde været meget heldigere, fordi vi havde en storebror som dig. For sådan en som dig skal man helt sikkert lede længe efter. Der er rigtig mange som savner dig, mindst lige så meget som mig, og det er hver dag. Jeg elsker dig rigtig meget, og nu skal jeg lære at klare mig selv, og jeg tager et skridt af gangen, husker på alt hvad du har lært mig. Husker dig for det fantastiske menneske du er! <3 Du er altid husket storebror. Jeg ved vi ses en dag, som gammel eller ung, det finder vi ud af til den tid <3 jeg elsker dig!<3 - din lillesøster!<3

Email 15-04-2009

Chella

Hej min dejlige fætter! <33
Du er virkelig savnet, jeg kan stadig ikke forstå det der er sket!
Jeg græder stadig meget over det hele. Du vil altid betyde meget for mig,
og jeg glemmer aldrig de tider vi havde sammen! Du vil altid være min nr.1 på min top ti liste. <3

Du må sove godt.
Jeg elsker dig, min fætter kasper! :'(

Email 14-04-2009

Mikael (Lillebror)

Elskede kasper.. Jeg savner dig noget så forfærdeligt! Alt bliver en gang svære når tanken om at du ikke er her mere køre rundt i mit hoved! Jeg kan stadig ikke fatte hva det er der er sket. Fuck den forbanede motorcykel noget så grusomt! Jeg for aldrig vendt mig til tanken, men jeg vil huske de ting du har fortalt mig og lært mig, og forsøge at være en lige så god storebror. Jeg ber til du har det godt kasper, Jeg savner dig af helvedes til hver evig eneste dag! Det er næsten ik til at holde ud. sov godt brormand <3 Du bliver ALDRIG glemt!
Verdens bedste storebror <3 sov godt :'(

Knus din lillebror
:'( :'( :'(

Del siden