Kaspers side

Her kan du skrive en hilsen, eller hvis du har haft en god oplevelse med Kasper, som du vil dele med os andre. Du kan også indsætte et foto.

Email 22-03-2010

camilla

Hej Kasper.
Et forsinket til lykke.
Tænkte meget på dig i går! Det er mærkeligt ikke at kunne ringe og sige til lykke med dagen!!
Knus Camilla

Email 21-03-2010

Jonas og Jeanne

Hej Kasper.
Tillykke med de 22 år i dag.
Vi har været ude med blomster til dig, og hvor er der bare smukt ude hos dig. Vi savner dig og tænker meget på dig. Vi håber du har det godt, der hvor du er. De varmteste tanker til Erling, Tina, Mikael og Maria.
Knus fra fætter Jonas og Jeanne.

Email Hjemmeside 21-03-2010

anita christiansen

tillykke med din 22 års fødelsdag, håber du bliver fejre der hvor du er. vi tænker på dig meget. knus til din far og mor maria og mikael, på denne dag <3<3<3
hvil i fred
knus farbror og tante

Email 21-03-2010

Mor

Hej Skat .. det er din fødselsdag i dag .. 22 år ville du være blevet :'( En mærkelig dag at vågne op til .. jeg savner dig og tænker stadig på dig hver dag. Mon du bli'r fejret der hvor du er nu ?? Det håber jeg skat. Vi ska op med blomster til din grav, så der kan blive fint igen, nu alt sneen er væk.

Jeg elsker dig <3 Mor

Email 04-01-2010

Maria (lillesøster)

Hej kasper!<3

Rigtig glædelig jul og godt nyt år! jeg savner dig hver dag, og det er specielt her i december måned, du er savnet! dig kunne jeg jo altid komme til, og du hjalp mig ALTID!<3 jeg ville give alt for at se bare 2 minutter, så jeg kunne sige ordenlig farvel! jeg ved du kan se mig deroppe fra, og jeg ved du hjælper mig lidt, selv om det er svært. jeg elsker dig storebror!<3

knuss fra lillesøster Maria!<3

Email 24-12-2009

Far

Hej Kasper
Glædelig Jul, hvis I da holder jul der hvor du er.
Nu er det over et år siden du gik fra os og det er anden jul vi skal fejre uden dig. I år skal vi ud til Farmor og Farfar hele fammilien vi blir 21, vi er mange men vi mangler dig Kasper. Vi tænker på dig hele tiden også når vi går rundt om juletræet og pakker gaver ud.

Sov sødt Kasper og ha' det godt hvor du end er.

Email 24-12-2009

Lene Buk Christiansen

Kære Kasper <3
Vi savner dig, var ved din grav i går og tænde lys og lægge blomster <3 Vi skal jo hos Farmor og Farfar i dag og holde Jul men vi mangler dig.
Håber at du har det godt hvor du er <3


Elsket og Savnet <3

Knuzz tante Lene og farbror Jens.

Email 23-12-2009

Simone (kusine)

Hej kasper.<3
Så er det jul imorgen, og vi skal hjem til farmor og farfar hele familien, ville ønske du også kunne komme. Den allerbedste gave jeg overhovedet kunne få, ville være at få lov til at se, og snakke med dig igen. Jeg savner dig virkelig meget :(
Jeg håber du får en rigtig god jul, der hvor du er nu.

Elsket, savnet men aldrig glemt

-Din kusine Simone

Email Hjemmeside 21-12-2009

anita christiansen

Kære Kasper.
Alle skal hjem til farmor og farfar i og holde jul, men du mangler jo. jeg håber du får en dejlig jul, der hvor du nu er. Vi savner dig og vil besøg din smukke have og tænde lys. glædelig jul Kasper
knus farbror og tante

Email 06-12-2009

hanne

digt lang oppe i himlen sidder den aller smukkeste stjerne den ersendt op til dig fra mit hjerte og hvisker stille jeg elsker dig sov sødt kasper

Email 30-11-2009

kasper

jeg synes at kasper er et flot navn og lige na har vi stamtræer


Email 26-10-2009

Pernille (Rikkes veninde)

Hej Kasper og Kaspers familie..
Ja jeg har jo egentlig ikke rigtig delt nogle stunder med Kasper, men de gange jeg har mødt ham og de gange vi nu har snakket med ham til fester så var han altid frisk og klar på den værste på den positive måde.. Han forstod at vælge de gode venner og veninder der påvirkede ham rigtig og omvendt forstod han og påvirke dem i den rigtige retning.. Men livet er ikke altid retfærdigt tydligvis og jeg er meget ked af det på jeres vejne, og selv da jeg modtog en laang sms om at han nu var kørt galt og Rikke næsten slet ikke var til og trække op af det hul hun nu var røget ned i, følte jeg det var uretfærdigt for du er og blev alt for ung til det Kasper og det synes du sikkert også selv.. Til gengæld håber jeg at der er varmt og dejligt i himlen nu..

Hilsen Pernille

Email 03-10-2009

Maria

Hej Kasper!
Idag var det ett år sen som jag å din morbror Christian var med hela familjen, släkten å dina vänner för att säga hej då till dej i den här världen...tiden går fort,man fattar inte att det har hunnit gå ett helt år sen den dagen. Även fast du å jag inte träffades många gånger, så tänker jag ändå på dej varje dag, en go å glad kille i sina bästa år, å så bara VIPS! ...så ändrades allt för dej å alla du känner. Konstigt hur allt kan bli... Hoppas å tror att du har det bra i Änglastaden tillsammans med din morfar å dom andra du känner där!
Vi tittar mot molnen härifrån Sverige å vinkar till dej!

Email 26-09-2009

Mor

Hej min skat <3

Et år er gået uden dig .. hvor er det mærkeligt, at livet bare fortsætter, selv om du ikke er her mere .. og aldrig kommer igen. Jeg tænker på dig hver dag og hvor lang du mon var nået i liv nu .. og tænker tit på, om du mon var blevet millionær inden du blev 30, som du sagde du ville :)Du havde så mange ideer .. Jeg savner dig og elsker dig .. vi ses igen en dag - det er jeg sikker på.

Email Hjemmeside 26-09-2009

anita christiansen

Kære Kasper
Vi savner dit smil og dejlige humør og dine ord, når du kom ind af døren. Hvad skal vi ha og spise farmor. Alt i mens du stod med hovde i køleskabet :-). Håber der er nogen der passer godt på dig.
R.I.P Kasper
knus farbror og tante

Del siden