Kaspers side

Her kan du skrive en hilsen, eller hvis du har haft en god oplevelse med Kasper, som du vil dele med os andre. Du kan også indsætte et foto.

Email 10-04-2009

Michelle

Godt nok kendte vi ikke hinanden specielt meget, men det er alt for tidligt du er væk, du fortjente det ikke, håber du har det godt hvor du er nu, tro mig der er rigtig mange som savner dig! R.I.P :/

Email 31-03-2009

Kenneth Johansen

Hey Kasper.

Sidder lige og tænker på de gange vi har været "åndsvage" sammen (: , (he jeg trak godt op for os begge) Kan du huske vores tur til København med Kasper Buk? & turen efter? hehe, det glemmer jeg aldrig! , "FUCK NU AF NEGER!" hahaha.
Kasper du skal sku vide hvor meget du er savnet! Det bliver sku aldrig det samme uden dig, ingen kan fylde den plads ud du HAR hos mange!

Vi ses en dag "Stepdaddy" ( ':

Email 27-03-2009

Martin P Aka Baby

Hey kasper! jeg mødte dig ikke så mange gange! Kan kun sige du var utrolig gavmild og flink. Du fortjente ikke det der skete. Du vil altid huskes af så mange! R.I.P!

Email 26-03-2009

Mads Hansen

Hej Kasper.. Vi savner dig stadig! Tillykke med fødselsdagen den anden dag.

Håber du har det godt, og at din familie klarer sig, selvom det må være ufatteligt hårdt..

Email 23-03-2009

Kicki

Tillykke med de 21 år i lørdags Kasper.
Du er savnet.
Kram.

Email 21-03-2009

Mor

Hej Kasper.

Jeg kan lige nå, at ønske dig tillykke med fødselsdagen. Vi har haft en god dag, trods alt, men jeg savner dig stadig sindsygt meget. Det føles som om det er år siden jeg har set dig, og det føles osse som om det var i går, det hele skete. Jeg kan stadig ikke rigtig fatte, at verden uden for ligner sig selv, når mit indre er forandret for altid, at man overhovedet kan leve videre, når man har mistet et barn, men solen står op hver morgen alligevel, og jeg har det godt .. men jeg savner dig hver dag.

Jeg elsker dig .. vi ses.

Knuzz

Email 21-03-2009

(moster) Helle.

Hej kasper. tillykke med fødselsdagen, er meget ked af, at du ikke kan være her idag. savner dig rigtig meget, dit glade smil & dit glade sind. du vil altid være savnet dybt i mit hjerte. <3
knus (moster) Helle.
vi ses i himlen.

Email 21-03-2009

Maria (Lillesøster)

Hej storebror!<3
Rigtig mange gange tillykke med din fødselsdag, 21 år. jeg ville ønske jeg kunne fejre den sammen med dig i dag.<3 håber du får en rigtig dejlig dag oppe i himlen, og at du kigger ned på os med et smil, og ser at vi også fejre din fødselsdag selv om du ikke er her!<3 du betyder rigtig meget for mig, for selv om du ikke er her, så ved jeg at du passer på mig oppe fra himlen. Og når jeg snakker til dig, så ved jeg at du lytter, selv om jeg ikke kan se dig.<3 det er svært at forstå at der går så lang tid før vi ses igen, men jeg ved at når det er min tur til at komme i himlen, så vil du stå og tage imod mig, med åbne arme!<3 og det vil du gøre med alle dem du kender, det er jeg sikker på<3 jeg håber du har fået dine vinger, så du kan flyve rundt og besøge os allesammen når vi savner dig!<3 det er svært det hele, uden dig, men jeg vil være stærk, prøve så godt jeg kan, og huske tilbage på alt hvad vi to havde!<3 Jeg elsker dig, min storebror!<3
- Fra din lillesøster!<3

Email 21-03-2009

Camilla

Hej Kasper. Der er vel ingen af os der kendte dig der kan lade være med at tænke lidt ekstra på dig i dag.
Håber du har det godt.

Email Hjemmeside 21-03-2009

anita christiansen

Kære Kasper tillykke med din 21 års fødelsdag. Vi håber den bliver god, der hvor du nu er. Vi tænker meget på dig og savner dig bare så meget. Vi vil besøge dig senere, men hvor ville vi dog bare ha kunne, give dig et kæmpe kram. R.I.P Kasper håber der bliver passet godt på dig <3
knus farbror Ole og tante AnitaEmail 18-03-2009

din Far

Hej Kasper!

Du fylder stadig meget i min hverdag, det er stadig svært at forstå hvorfor vi skulle miste hinanden på en så forfærdelig måde. Vi sagde farvel til Hinanden her i køkkenet, og ses senere, og så kørte du afsted på din motorcykkel for aldrig at komme tilbage igen. Næste gang jeg så dig, var på Slagelse sygehus i en seng og i Respirator. Du havde brækket begge arme og begge ben, havde en blodsamling i hovedet, og brækket nakken tre steder. Trods det at du kun kørte 50 km/t da du ramte den modkørende bil "hvor uheldig kan man være???" Kasper jeg håber du har det godt der hvor du er, og jeg tænker på de mange gode timer vi har haft sammen. (Kan man stå på vandski der hvor du er) og måske hvem ved ses vi igen.

Mvh Din Far.

Email Hjemmeside 01-03-2009

Rikke

Kære Kasper!

Jeg kendte dig ikke de senere år.. men kan huske mange sjove ting fra du var mindre.
Når vi var sammen nede ved John og Marianne, du var en rigtig dreng med krudt bag i, som drenge skal være.
Da dig og Mikael var mindre var i tit med i grøfte skoven, hvor vores fædre gik på jagt, specielt husker jeg jule arrangementerne, hvor vi fælled juletræ, spiste æbleskiver, eller gik på skattejagt..
Sidst jeg så dig, var til Kickis konfirmation, og jeg tænkte.. hold da fast, er de to små drenge allerede blevet så store!!
Men det var i, fornuftige unge mennesker.
Og så hørte jeg beskeden om du var kørt galt..
Alle mine tanker var hos dine forældre, og dine søskene! og jeg mindes den lille dreng, der løb rundt og legede i sin flyverdragt mellem træerne!
Hvorfor skal livet være så møg uretfærdig!

R.I.P Kasper..
Håber du har det godt, hvor du befinder dig!
Himlen er blevet en stjerne rigere.

Rikke

Email 11-02-2009

Lasse

hey kasper savner dig stadig ubeskrivligt meget men du må ha det rigtigt godt der du er nu ses nok engang..

Email 08-01-2009

Moster Lena

Sidder her kl 4.56 om natten og ka ikk sove... fik lyst til at skrive et lille digt en gammel lærer skrev i min poesi bog :-) Kæmp for alt, hvad du har kært ! Dø, om det så gælder. Da er livet ej så svært, døden ikke heller....

Email 05-01-2009

Mia Ravn

Nu har jeg siddet og skrevet og slettet, og skrevet og slettet - det er svært at skrive noget fornuftigt, når dette tab ingen mening gir.
Men vil bare gerne sige tak for alt kasper, du var en fantastisk dreng. Jeg føler med din familie, venner og din kæreste. Jeg er sikker på du sidder der oppe et eller andet sted, og holder en hånd over dem. Du er en god dreng.

jeg har siddet og kigget billederne fra begravelsen, hvor var det smukke blomster som var i kirken..

Hvil i fred Kasper.
Kærlig Hilsen Fra Mia

Del siden